I'm getting addicted of this shit

-

Don't know anything at all who am I to say you love me

Nu är det natt, igen. Och jag är lika vaken som alla nätter förut. Funderar en del över livet och sånt dumt. Jag gillar inte nätter, fast det är ju himla bra att man får vara lite för sig själv då ialla fall.
Imorgon ska jag till stora staden med en fin vän, bäst jag försöker leta upp min sömn som är så långt bort.

Part of me like breathing now half of me is left


Christmas

Var som sagt hos min far på självaste julafton. Det var inte så himla mysigt, jag hade ite någon lust att fira jul alls, och julkänsla fanns där inte heller. Fick en helfin peng och en thailandsresa. Har dock inga bilder från dagen då jag försov mig till bussen och glömde hälften hemma.
Igår hade jag julafton #2 hos mamma. Fick en massa fint där med, bland annat än massa pengar. Helt freaking awesome faktiskt.
Och när vi hade lilla julafton igår såg jag ut såhär på ett ungefär:

Badly

Varit rätt så väldigt dålig uppdatering här det senaste. Har helt ärligt inte orkat eller vetat vad jag ska blogga om. Men nu tänkte jag iaf önska alla god jul! Ska försöka ha det jag med faktiskt, och ett riktigt jävla efterlängtat lov ska jag mest sova bort och umgås med trevliga människor hade jag tänkt.
Är hos pappa och har inga bilder här tyvärr.

PUSS

-


Please save me from this fucking world, someone


You make me wanna die


-

Can you just stop being my friend for a while and try to see me as a child with much emotion?

Justin Bieber

Tidigare idag kollade jag på Never say never, Justin Biebers film. Har aldrig varit något direkt fan, isåfall mest för skoj skull. Men kände att jag var tvungen att se den. Och jävlar, man får en helt annan bild av honom när man sett den. Är man inte ett fan innan så blir man det efter!
Justin Bieber – Mistletoe
När kommer godingen till Sverige?!

G'night

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp vid tio imorgon och åka in till stan och träffa en kompis. Blir fett. Puss

Fett yeee

Idag är det fredag äntligen. Så fett med endast tre skoldagar kvar sen jullov! Här är iaf två bilder jag nyss tog, lite sådär halvklurigt osv, gillar sånt.
Förövrigt så ska jag snart laga lite mat och ta det lugnt resten av kvällen och sova så mycket att min kropp inte tillåter det längre. Ungefär.

Too often


Do you remember the scars I showed you

Heeeello, här sitter jag med färg i håret! Fett, och det behövdes verkligen. Haha, min utväxt var inget att hänga i granen direkt.
Ledsen för sådär jättekass uppdatering. Har mått lite sådär halvdåligt det senaste och inte haft någon lust alls till att blogga.
Här är jag just nu
Hehe, halv tumme

Om självmord hade varit ett alternativ hade svaret varit ja

Idag är en grå dag. Så nu ska jag göra den bättre genom att kolla några avsnitt på julkalendern som jag missat.
Outfit idag.

I love you but I don't know what to say


I feel lost inside myself


Sucks to be me

Slapp skolan, eller slapp och slapp. Har inte varit där pga olika anledningar, en är att jag har feber. Nu ska jag försöka äta något, har inte ätit på ett dygn ungefär. Kommer ett roligare inlägg senare.
Peace

Again, and again

Nu var jag här igen. Än sålänge sömnlös. Vill inte sova.

Something in your eyes makes me wanna lose myself

Söndagsångest, men försöker vara glad iaf.

Yo

Alltså, hela helgen har varit lite fucked up. Vet inte vart tiden har tagit vägen och har därför inte hunnit blogga någonting ungefär. Det är sjukt förvirrande att det är skola redan imorgon, har ingen lust alls. Vill fan bara ligga hemma och sova (som jag alltid vill). Fett att det bara är 8 skoldagar kvar i princip, sen är det jullov!!! Nu sitter jag i min säng och kikar runt lite, har så sjukt mycket jag vill ha i julklapp. Hehe

Big like

Idag har jag i princip inte skrivit ett ord här. För det första så sov jag halva dagen, sen åkte jag på innebandymatch, och sen kom en vän till mig hit och vi har bakat julgodis från ungefär halv tio till halv två. Har inte riktigt haft tid för bloggen. Sorry for that. Men ni kan få lite bilder som kompensation.
Denna bilden var dock från i torsdags natt, en natt som mest blev lång och sömnlös för min del. Men snöade gjorde det, och blåste helt otroligt. Och när fredagskvällen kom så var allt mest bortblåst och blött, tråkigt nog.
Dom tre sista bilderna var från ikväll, vi bakade knäck, snickers och något annat knepigt men gott recept med choklad, smarties och lite annat gott. Nu är det nog för idag.
Peace

Me gusta mucho

Idag är det fredag, det är storm, vattnet svämmar över totalt och jag är så himla glad att det äntligen är helg igen. Dock mår jag inte jättebra, har sovit för lite och har ont i munnen, men försöker vänja mig lite trots blåsorna i munnen. Nooo, inget klag här inte. Jag bara konstaterar att man har tandställning enbart för att man måste. Finns ingen annan anledning alls.
Jag har sovit en sväng sen jag kom hem, ska snart kika lite tv med mami och sedan ska jag bums i bingen. Är sjukt trött.

Dumma mig

Oj vad klockan blev mycket! Har legat och pratat med en vän jättelänge, ytterst mysigt. Nu känner jag dock att jag borde sova, även om jag inte är särskilt trött. Ska ändå upp kvart i sex imorgon. Kära hjärtanes, hur ska det gå till? Jaja, vi får se hur länge jag är uppe. Ligger än så länge och lyssnar på musik och pratar fortfarande med bästa vännen någonsin.
3 bilder som är tagna för lite mer än ett halvår sen på mig och Ida.

Pain

Usch, jag har fått tandvärk.... Okej, det har jag inte. Men jag har en tandställning som gör så fruktansvärt ont, den skaver upp mitt tandkött typ. Varje gång jag stänger munnen vill jag bara skrika och gråta samtidigt, och när jag väl lugnat ner mig och ska öppna munnen igen vill jag skrika och gråta ännu mer.

Fina saker

'
Alla bilder från weheartit

Nostalgi

Har mest legat i sängen ett tag nu, lyssnat på musik och drunknat i mina egna tankar. Och det jag har lyssnat på får mig att bli så ledsen men så glad på samma gång - Gyllene tider. Får massa flashbacks och vill vara liten tjej igen som hoppar runt på pappas rygg och sjunger med i alla låtar. Istället får jag hoppa runt själv och sjunga med i alla låtar.

this is my message to you

Idag är det torsdag, och en grå sådan. Och jag är totally svart. Ungefär som jag känner mig också för den delen. Har inga bilder och orkar inte ta någon heller just nu, ledsen för det, i vilket fall så har jag ett par svarta strumpor, svarta tights, svart linne och en svart skjorta. Jag kom hem runt halv fem, och sedan dess har jag lagat middag och ätit den.
Här är en liten bild på mitt trötta lilla ansikte idag

Shuuululullluuu

Heeeeeej, åh. Jag är jättestressad, måste i säng! Men försöker slänga upp ett inlägg lite fort...
Onsdagar är jobbiga dagar förövrigt. Mitt i veckan, jobbigt schema, hemma sent, u name it. Plus att idag var jag hos tandläkarn vilket gör mig alldeles lost i min planering. Jaja, har iaf tränat och duschat, nu sitter jag i min säng och ska alldeles strax krypa ner under täcket♥
Random från weheartit men texten stämmer såååå bra.



Puss och godnatt, bättre update imorgon.

Times change, things go wrong, but always remember that life goes on

Idag var jag som sagt i skolan ett par timmar bara. Men trots det hade jag ju en outfit. Och den såg ut ungefär såhär.
Och när jag kom hem somnade jag en stund, åt lite, och sedan insåg jag att det var fint väder ute och att det hade snöat ännu mer. Tänkte att jag skulle fånga det på bild.
Sedan blev det kallt, jag gick in. I min säng stod en lockande dator med massa mysiga serier på, dom ville hemskt gärna att jag skulle kolla lite på dom. Och det var inte mig emot så jag tackade jag och satte igång. Ju fler avsnitt jag kollade, desto mörkare blev det. Och kallare, så jag beslöt mig om att tända lite ljus och sånt. Det var mysigt.
Nu är det snart natt, och jag är himlans trött och tänkte snart bädda ner mig i sängen. Detta var kanske det sista för idag, men vi hörs annars imorgon. Godnatt fina ni

Kort tisdag

Idag slutade jag vid 11:00. Vi skulle ha någon bolldag i skolan men jag kunde inte vara med så jag åkte hem tidigare. Fett ovärt att vara i skolan knappt två timmar, haha. Menmen, nu är jag hemma igen iaf. Sitter och kollar på de avsnitt jag har missat av julkalendern. Den är så himla bra i år! Hehe

Elvis Presley

För ett par år sedan var jag inne i en liten Elvis-period. Och, nu är jag här igen. Åh, blir sådär alldeles glad, han är så bra ju! Varför är har vi fått all dålig musik nu på 2000-talet? Önska att jag levde på 80-talet åtminstone. Alla var så himla coola då, och det var så bra musik. Är så avundsjuk på alla äldre människor!

Träning

Peace

Misslyckad

Okej, har fortfarande inte ätit frukost. Faktum är att jag inte ens stigit upp ur sängen. Och nu blev det dåligt väder så jag tänkte inte gå ut och fota.
Nej, nu ska jag ta tag i det. Nu ska jag äta. Heja mig!

5 december

Idag är det måndag, och det betyder att alla barn ska vara i skolan. Speciellt såna som jag, men idag trotsade jag naturens lagar och låg kvar i min säng när klockan ringde imorse. Man får inte göra så, jag vet, men jag orkade inte lyfta min egen kropp. Så nu har jag precis vaknat, ska gå upp och käka lite frukost, sedan tänkte jag gå ut och fota lite. Och, som ni läste igår, skrev jag ju att jag vill ha snö. Och gissa vad??? Idag ligger det snö! Ytterst lite, men ändå. Det är snö.
Peace

Andra advent

Åh. Jag längtar verkligen till jul. Till snö, tända ljus, glögg, lussekatter, pepparkakor. Och julmat. Men framförallt snön. Det känns så höstigt så fort man kommer ut. Hoppas det kommer snö snart, iaf lagom till jul.

What's goin on

Hatar elaka ungar. Alla kan bete sig, visa det också.

Hjärta

Låtar som är bra just nu.
Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss
John Mayer – Your Body Is A Wonderland
The Cranberries – Go Your Own Way
Chantal Kreviazuk – Feels Like Home
James Blunt – Carry You Home
Bruce Springsteen & The E Street Band – Fire - Live

I'm lost

Jag verkligen hatar söndagar. Trots att det är andra advent idag, jag har sån söndagsångest inför skolveckan som kommer. Vet att det kommer bli lika jobbig som den förra. Jag vill bara ha looov, bara slippa tänka på betyg, prov, inlämningar, och skolan över huvudtaget. Usch.

Be my lover not my friend

Idag är det söndag, jag har precis ätit frulle och nu ligger jag i sängen igen. Vill verkligen inte gå upp, dock måste jag om en stund för att vi får gäster hit runt två. Men jap, nu ska jag kolla runt lite och sedan ska jag försöka mig upp ur sängen, önska mig lycka till!

3 december

Är på väldigt dåligt humör just nu, har dessutom huvudvärk, ska snart hoppa ner i sängen och lyssna på musik en stund och bara vara själv. Men här har ni några bilder på hur jag såg ut tidigare idag, på ett ungefär ialla fall.

Love like woe

Idag är det lördag, en regnig grå lördag. Ska nu stiga upp ur min varma säng och åka på innebandy, idag igen. Sedan ska jag fundera lite på vad jag vill göra med mitt hår, har tröttnat som fan på det. Vill klippa kortare tror jag, ska kolla runt lite på det.
Japp, men nu ska jag hitta något att klä på mig så får ni förhoppningsvis bild på det senare. Puss
Något sådant kanske?
eller så?

Moa Lignell

Mitt liv är halvt krossat. Moa, du är min förebild. (Okej, jag vet hur töntig jag är, men seriöst??? Hon är så sjuuuukt FET! Och så jävla hästbra! Älskar henne), (okej, gick lite till överdrift där igen. Men ni fattar.) (Väldans vad många paranteser det blev.) (Hehe.)

Fredag!!!!

Så sjuuukt fett! Har dock inte uppdaterat så mycket, har kollat innebandy och sedan träffat min bror och hans kompis Lukas. Ytterst trevligt måste jag säga! Sitter nu här och kollar runt lite just nu, ska strax hoppa i säng tänkte jag. Ska verkligen sova, har sååå sett fram emot det!
haha, tönt bilder

P.S

Jag har världens finaste och bästaste vän. 
Jag älskar dig så himla mycket.

Mysig torsdagskväll

Älskar när julen börjar närma sig! Idag är det första december och jag har öppnat min chokladkalender (klassiskt), doppat pepparkakor i varm choklad, eldat ner ettan på datumljuset. Och nu är jag inne på min, sisådär tredje kopp samtidigt som jag pluggat lite såhär på kvällen. Jättemysigt! Imorgon är det fredag som grädde på moset (eller vad det nu heter). Jag gillar det iaf.

Jaop