5. Det här får mig att gråta.

Livet.
Kärlek.
Tankar.

4. Texten till en favoritlåt

Svårt! Men det fick bli Carry you home - James Blunt
Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.
She says it's high time she went away,
No one's got much to say in this town.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
And they were all born pretty in New York City tonight,
And someone's little girl was taken from the world tonight,
Under the Stars and Stripes.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

3. Det här är jag rädd för

Jag är inte rädd för så mycket faktiskt. Tror jag inte.
Är det något så skulle det nog vara att förlora mina närmsta vänner, att tappa kontrollen totalt eller bli normal. Vad nu normal är, men ni fattar vad jag menar.

2. 5 favoriter

Vet inte riktigt vad för favoriter dom menar, men jag tar lite randomfavoriter sådär utan inbördes ordning.

Dag 1. 10 faktapunkter om mig.

•  Jag har totalfobi för kalla fötter. Både när jag själv har det och när någon annan har det och lägger fötterna mot mitt ben tex, vidrigt.
•  Jag kan inte ligga på mage och stödja på armbågarna utan att ha en kudde mellan armbågarna och bröstet. Hope you get it
•  Jag kan inte ta upp något ur en frys utan att hålla för öronen eller på något annat sätt göra så jag inte hör. Samma som att gå på snö och det knarrar under fötterna, får panik.
•  9/10 gånger min väckarklocka ringer på morgonen vaknar jag inte, måste alltid ställa klockan 1½ timma innan jag ska upp och lägga den 3-4 meter från sängen. När den ringt i ungefär 1 timma börjar jag vakna halvt och inse att det är något som låter, reser mig upp och det tar mig ungefär en kvart att leta upp klockan. Sen är jag redo att gå upp.
•  Hade man frågat mig för ungefär en månad sedan hur många timmar jag sov per natt, hade jag svarat 9-10 timmar. Ibland 8. Frågar man mig nu är mitt svar max 5. Men det är inte för att jag inte kan sova, jag vill bara inte. Älskar sömnlösa nätter då ingen annan är vaken.
•  Jag älskar mat. Allvarligt talat, det är det bästa som finns. Och mjölk såklart.
•  Jag önskar verkligen att jag levde på 80-talet. Allt var så jävla coolt då, alla coola kläder, alla coola människor och all cool musik. Så fet tid ändå, jävla 2000-tal!
•  Jag älskar att skriva. Skriver alltid mer än nödvändigt när jag ska plugga t. ex. Okej, menar inte att jag pluggar i onödan, men är det glosor t. ex skriver jag det alltid typ 25 gånger.
•  Varje gång jag kommer hem, spelar ingen roll var jag har varit, varje gång måste jag gå på toa.
•  Jag tycker att 10 punkter var alldeles för mycket.

I'm a smart person, I just do stupid things


Punkter.

1. 10 faktapunkter om mig
2. 5 favoriter
3. Det här är jag rädd för
4. Texten till en favoritlåt
5. Det här får mig att gråta
6. Lista på favoritsaker
7. Topp fem på bästa låtar just nu
8. En viktig person i mitt liv
9. En fin bild som jag själv har tagit
10. Låtar jag kan lyssna på om & om igen
11. Det här är jag beroende av
12. En bild som får mig att längta tillbaks

13. En låt som väcker speciella känslor

14. Fem favoriter ur min garderob
Som ni vet ska jag åka till Thailand två veckor imorgon, tänkte göra lite tidinställda inlägg för att inte bloggen ska vara helt tom. Hoppas det duger!

Resfeber eeeh

Yeah. Kom precis hem från skolan, och jag är ganska glad. Ska strax på träning och sen packa och städa hela natten för imorgon åker jag till Thailand!!!!!!! Åååååh, så fett med fett nice! :D
Puss på det

I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it


Camera back in the days

I helgen var jag ju hos min mormor och morfar som jag berättade, var där för att intervjua dom om ett skolarbete som heter 'så levde man förr'. Jag ska alltså ta reda på hur dom hade det på sin tid, när dom var unga osv. Och jag skulle ha bilder till arbetet, så vi satt och gick igenom gamla bilder. Och mitt bland allt detta tog morfar fram sin första kamera, och den är helt fantastisk. Och gissa vad? Jag fick den!!!! Den är alltså min nu, och jag ska försöka hitta en rulle till den så jag kan fota så fint.
Jag är kär.

Rubrik

Som ni ser är designen lite ändrad, det är min fina vän Ida som håller på med detta. Inte riktigt klart än tror jag inte, men imorgon är det nog färdigt förhoppningsvis, ifall ni undrar liksom. Hehe

Tell me everything will be okay, before I fall


Idag var jag i stora staden efter skolan, det var fint, jag hittade en del bra saker och är nöjd.
Detta är min nöjda min i min säng. Hehe
Jag hittade bland annat dessa underbart fina skor, inte för att bilderna är särskilt bra eller något, men skorna är helfina och jag är nog lite kär i dom. Och strumporna på bilden köpte jag faktiskt också, och några par till. Och en töjning, men hur intressant är det att fota på en skala?

Sleepy


Old pic


Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar.

Tired

Okej. Haha, jag har försovit mig lite. Eller försovit mig kanske man inte kan kalla det, eftersom jag inte sov någonting, jag orkade bara inte gå upp. Som tur är är mamma sjukskriven så hon kan köra mig, hehe.
Nu drar jag till skolan!

Ondine

Inatt har jag kollat på en film som gick på tv. Ondine hette den, den var bra men lite knepig. Fin men fortfarande knepig. Det är inget måste att se den, men har ni inget bättre för er så tycker jag att ni ska se den.

One new for Elsa

Idag mötte jag upp en fin vän vid namn Ida i stan, hittade denna finingen inne på Beyond Retro. Och Elsa ville att jag skulle blogga om det, mest för att hon ville se den men jag kan lika gärna visa er också då. Förutom att bilderna inte ger tröjan någon rättvisa, så tycker jag att jag är riktigt snygg. Har jag fel eller?
Btw, så borde jag sova. Men varför liksom? Dygnar.
Hörs nog senare, puss

thinking back to old memories and wishing you could change the past

Hello darlings.
Nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar på deras iPad, hehe fett ju! Hann tyvärr inte göra några tidinställda härom natten, men imorgon när jag kommer hem ska jag fixa lite roligare inlägg till er. Hoppas ni står ut tills dess, så imorgon på eftermiddagen kan ni kika in här. Puss bebisar

....

Okej, jag har fortfarande inte gjort något av det jag ska. Haha, men natten är lång och jag kom just på att jag måste duscha också. Vet bara inte hur jag ska lära mig ett helt soprov tills imorgon... Jaja, det löser la sig.
Och förresten, imorgon åker jag till min mormor för att intervjua henne inför ett skolarbete, stannar där tills på söndag men tänkte att jag kan lägga in lite tidinställda till er.

Lyckad tjaj

Jaop, ikväll hade jag tänkt att göra en massa grejer och kanske sova några timmar inatt, men det blev inte direkt som jag tänkt mig. Har i princip bara legat i soffan och käkat kladdkaka. Blir ingen sömn här inatt inte, måste plugga på soprov tills imorgon som jag inte ens ägnat en blick åt, och så måste jag städa, packa och göra lite andra vettiga saker.
Skriver senare, puuuss

Vänner, eller vad man kallar det

Hej vänner. Jag är så himla ledsen för sjukt dålig update här, har varit väldigt trött och fantasilös, plus att det är mycket i skolan nu innan Thailandsresan om en vecka. Förövrigt mår jag inte på topp just nu, men jag ska försöka bättra mig nu det sista. Och sen har jag, som sagt, publicerat tidinställda inlägg, dag för dag när jag är i Thailand.
Kommer nog med ett förhoppningsvis roligare inlägg senare ikväll, eller inatt. Puss

The place to be

Har varit lite tomt här dom senaste dagar, don't be mad. Jag har varit så himlans trött, och när jag inte varit i skolan har jag spelat tetris mest hela tiden.
Igår var det fredag, en fin sådan. Var med några vänner på ett place kallat Svenljunga. Ganska fett hus med fyra brudar i. Idag är inte så rolig, men det går att leva med med tanke på att gårdagens kväll var kalas.
Brist på bilder juu

för att dämpa smärtan

... Tänker jag dämpa smärtan genom att somna till världens bästa Håkan.
Det är kärlek.

Walk of the earth

Jag är så himla trött. Ska faktiskt gå och lägga mig i tid idag, har gjort upp med en kompis att jag ska ta efter hans sovrytm, fast han kommer nog mer ta efter min om jag får gissa. Men inte idag, idag ska jag sova. Eller inatt.
Och imorgon är det onsdag, sen är det torsdag och efter det är det fredag och då är man ledig igen. Längtar ganska jättemycket faktiskt.
Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på idag, så ni får en fet låt av mig! Den bästa på länge!

Sleepless but full of thoughts


Hej ångest

Skola imorgon, och jag vill dö. I princip. Men jag försöker stå ut ungefär två veckor, sedan väntar två veckor i Thailand och därefter en veckas lov. Längtar like hell.
Nu ska jag klura ut kläder för morgondagen. Och sedan sova en sväng. Night babes

2 days

Idag är det söndag, och jag har fetaste ångesten för skolan på tisdag. Vill inte dit, vill inte visa mig där, vill inte se folk, vill ingenting. Jag önskar att jag kunde lägga mig imorgonkväll och aldrig vakna igen. Ångesten tar över totalt idag, blir nog ganska tomt här.

It's kind of a funny story

Tänkvärd. Om ni inte sett den så rekomenderar jag den.
Nu hade jag tänkt att vända tillbaka dygnet, vilket jag kommer misslyckas ganska bra med men jag ska göra ett försök. Godnatt babes

Wiho

Jaop. Idag är jag halvglad och heltrött. Har varit inne i Göteborg på Gothia och kollat på min bror, yey och dom vann. Tyvärr, om dom skulle förlorat skulle dom åkt ut och då skulle jag åkt till Sofia sedan och träffat Neige som åker hem på måndag, men nu spelar dom semifinal ikväll så jag kan inte åka dit </3
Men ja0, det var allt. Ni får en liten bild på mig från häromdagen bara för att jag inte har några andra
HEHE

Bebisar

Så fina bebisvänner har jag. Tack så mycket, ni är finisar!!! PUSS

Vi blev barn på nytt igen i ett konfettiregn


What a great guy

Så fint. Och ni som inte tycker om honom, alltså, tänk efter lite, ni behöver inte älska honom men ge honom en chans. Åh, pluttisöt

En bild från en annan såndär ledsen dag


Confused

Idag är det onsdag(?) och jag är totalförvirrad. Försov mig som tusan, fel bussar och fel tider hit och dit. Annars har jag haft en helfin dag i Kungsbacka med en helt ok vän. Hittade en massa(!!!) fina saker, bland annat det som syns på bilden.
Jag är ganska nöjd.

Morning

Yoooo. Jag vaknade för en stund sedan, och har precis ätit frukost. Nu ska jag städa. Buhu

Hot chocolate

Det godaste jag druckit. Ever.

New years eve


One day

Häromdagen var jag och en fin vän inne i staden för att hitta lite fina kläder. Jag är väldigt dålig på att shoppa så jag hittade inte alls mycket, men denna fina klänning hittade vi iallafall inne på beyond retro. Och bilden är varken bra eller särskilt fin, men man ser på ett ungefär hur den ser ut iaf.
Lite senare mötte vi upp en till vän, och vi tog mest massa foton i provrum och hejade på randoms.
Ännu en bild i ett provrum.
Och här är en såndär fin underifrån-bild som alla gillar.
Det var en fin dag och jag lyckades ha lite trevligt trots allt.


-


gott nytt år

Ja0. Då var det 2012, känns sjukt fett att skriva. Jag hoppas då att detta året blir fett och nu kan allt endast bli bättre.